Uw Ressort in Coron, Busuanga, Palawan, Filipijnen Uw kamers in KokosNuss Resort, Coron, Busuanga Island, Palawan Locatie van KokosNuss Resort, Coron, Busuanga Island, Palawan, Filipijnen    
 
     
 

UW RESSORT IN CORON

 
     
 

KokosNuss is het enige ressort in Coron. Als u op zoek bent naar een actieve vakantie dan is dit het. Als u op zoek bent naar het mooiste wrak duiken in de Filipijnen, Safari's, snorkelen en island hopping, Coron zal dan een goede keus zijn maar verwacht geen massa toerisme of vijf sterren hotels. Wij zijn trots om op een prachtig uit einde van de wereld te leven.

 
     
  Wij hebben ons paradijs gevonden
- laten we er nu samen van genieten!
 
     
 
Relax  in de grote tropische tuin.
Geniet van het familie gevoel in het KokosNuss Resort.
 
     
 

Rudolf, Joerg,  Thata en Lee Hee Jean.In 1991, Rudolf Weih, een duitser van het Grosskrotzenburg am Main, besloot een einde te maken aan zijn loopbaan als goed betaalde Dipl. Engineer aan de research & development sector van Honeywell Company. Na een acht maanden durende reis door de Filipijnen besloot hij zich te vestigen in Coron op Busuanga Island, en daar een kleine ressortje op te starten. Op dit moment was Coron niet veel meer dan een alledaags vissers dorpje. Tot nu toe was er nog helemaal niks wat op toerisme was gericht, maar hij zag een markt.

In 1992 opende hij zijn KokosNuss Garden Resort and Restaurant met een klein restaurantje en vier huisjes. In de laatste jaren is het toerisme in Coron gegroeid net zoals het KokosNuss Resort, ook de kwaliteit en service verbeterde.

De entree naar  KokosNuss Garden Resort.Vandaag de dag ,bestaat het KokosNuss Resort uit 24 cottages and bungalows, een grote tropische tuin met hangmatten en stoelen, en een heerlijk restaurant waar u kan genieten van zowel Aziatische gerechten als Europese. U kunt ons vinden net voor bij het ziekenhuis De 950 meter tussen KokosNuss en het centrum van Coron betekent veel rust. Uw buren zullen de bomen en struiken zijn in onze tuin.

 
     
  Joerg Weih, de zoon van Rudolf Weih, is nu de baas van het Ressort. Hij kan u helpen met het vinden van de beste tours en regelt bussen, jeepney's, boten en vluchten.  
     
 
Click here to go back to the top of this page.