Uw Ressort in Coron, Busuanga, Palawan, Filipijnen Uw kamers in KokosNuss Resort, Coron, Busuanga Island, Palawan Locatie van KokosNuss Resort, Coron, Busuanga Island, Palawan, Filipijnen    
 
     
 

LOCATIE VAN KOKOSNUSS

 
     
 

Palawan is de meest westelijke provincie van de Filipijnen en heeft nog het meeste oerbos in het hele land.

Palawan is ook het thuis front van verschillende dieren die nergens anders voor komen, zoals de kleine Calamian Deer, De Palawan Anteater en de Bearcats.
Palawan word ook wel "The Philippines Last Frontier" genoemd . Van de 7,107 eilanden die the Republic of the Philippines vormen heeft Palawan er 2,500 . Coron ligt halverwege Manila en Palawan`s hoofdstad, Puerto Princesa.

 
     
 

De Calamian Group is de meest noordelijke eilanden groep van de provincie Palawan. Coron is de grootste 'stad' op het eiland Busuanga. Het is een mooi en rustig stadje gebouwd over een mangrove bos.

De hoofd activiteit blijk te zijn: Niks eigenlijk, op het wachten na voor een nieuwe lading bananen en kokosnoten die neer vallen. - Het is heel anders dan wat wij gewend zijn "American way of life" maar het is leuk om te zien. de meeste mensen hier in de Calamian Group verdienen hun brood met vissen.

 
 

 

 
 

De zelfde namen van eilanden en steden kunnen nieuwelingen zeker hoofdpijn bezorgen. Bijvoorbeeld er is een eiland Busuanga met de stadjes Old Busuanga, New Busuanga en Coron. in het zuiden van Coron ziet u het eiland Coron. In het westen van het eiland Coron is er een eiland genaamd Culion met de stad Culion. zo helder als modder toch?
(bron: Philippines Travel Guide, by Jens Peters)

 
     
  Click here to go back to the top of this page.  
 
uw ressort |uw kamers | locatie