Vluchten naar Coron, Busuanga, Palawan Schepen naar Coron, Busuanga Island, Palawan Het Klimaat in Coron, Busuanga Island, Palawan Hotel in Manila Geld wisselen in Coron, Busuanga, Palawan
 
     
 

HOTELS IN MANILA

 
     
  U zal arriveren op het Ninoy Aquino International Airport (NAIA) in Manila. Het vliegveld is vernoemd naar een nationale held "Benigno Aquino". Zijn vrouw "Corazon Aquino" werd de eerste vrouwelijke president van de Republic of the Philippines in 1986.  
     
  Als u de aankomst hal verlaat staan er genoeg taxi's. US$ 10.00 voor een rit van het vliegveld naar uw hotel is een redelijke prijs . Maar vergeet niet te zeggen dat hij de meter aan zet!.  
     
  Waarschijnlijk zal u een nacht in Manila moeten verblijven alvorens u naar Coron/Busuanga vliegt. KokosNuss raad aan het Park Hotel in Paco Park. Het hotel wordt door een Australiër gemanaged en heeft standaard kamers, luxe kamers en suites met airco, zwembad en een restaurant met een internationale keuken. Naast de in-check balie vindt u "Mr. Ticket", hij kan u voorzien van tickets voor een binnenlandse vlucht. .  
     
 

Bezoek deze sites voor meer informatie:
www.parkhotel.com.ph
PACO PARK OASIS HOTEL
1032-34 Belen Street Paco,
Manila, Philippines
Tel (632) 521-2371 to 75
Fax: (632) 521-2392
P.O. Box 1608,
Manila 1099,
Philippines Email : info@parkhotel.com.ph

 
     
  Als u een avondje uit wilt kan u het besten gaan naar "Robinsons Place" in Adriatico Street dit is een groot winkelcentrum of bekijk wat live bands in de "Cowboy Grill" in Malate Street.  
     
 
Click here to go back to the top of this page.