Duiken in Coron Bay Duik Safari´s Island Hopping Makinit Hot Springs Motorbike tours
Wandelen        
 
     
 

DUIK SAFARI'S IN CORON BAY

 
     
 

Op deze duik Safari kan u duiken op de zeven bekendste Japanse wrakken in Coron Bay, Busuanga Island in drie dagen.

De "Kon-Tiki" is een 22 meter lange inheemse banka. uitgerust met 900 liter zoet water, duik compressor, 16 tanks, douche en wc, en de service boot "flatfish" met een 25 pk motor. .

 

 
     
 
De Kon-Tiki kan makkelijk 14 mensen hebben plus de kapitein, zijn helper en twee gidsen. Maar, als u natuurlijk met vier vrienden neen tour wilt maken is er voor ons geen reden om voor meer mensen te gaan zoeken.

De  "Kon-Tiki"  op reis

     
 
De  "Kon-Tiki"  geankerd voor de pier van  Coron. Er is geen limiet verbonden aan het aantal duiken dat u kunt maken en er zijn geen verborgen kosten. Alles is er bij inbegrepen op de duik spullen na (die voor een redelijke prijs te huren zijn) en de frisdranken en bier (verkrijg baar voor -,50 cent per flesje).
 
     
 
Voor zonsondergang zal de Kon-Tiki geankerd zijn voor één van de vele eilandjes in de Calamianes Island Group. Geniet van een heerlijke barbecue op het strand de service boot zal u er naar toe varen. Black Island
 
     
 
de bedden  op de  Kon-Tiki

Uw accommodatie op de Kon-Tiki zal simpel zijn. Er zijn verschillende netten tussen de steun balken, hier boven de zee en onder de sterren zal u slapen op een matras voorzien van schonen linnen.

Het lekkerste om te doen in de ochtend is om in het water te springen en naar het eiland te zwemmen.

 
     
 
Kapitein Frankie, zijn helper en uw duik gids zullen bij u zijn en u een goede tijd bezorgen. verwachte een live aboard die u nergens anders zult beleven . Dit is geen "toerist trip". Elke tour met de Kon-Tiki is anders, afhankelijk van de gast. Het is als of u voor drie dagen met uw familie door een klein stukje Filipijnen cruised.

John maakt de lucnh klaar

 
     
 

Duik Safari
3 dagen/ 2 nachten
US$ 285.00

Inclusief:
Ontbijt, lunch, dinner, Koffie en thee, snacks, ongelimiteerd duiken. De hele Kon-Tiki en al haar faciliteiten. tanks en lood, uw eigen duik gidsen natuurlijk uw kapitein en zijn helper.

exclusief:
Frisdranken, bier, drinkwater uiteraard is dit wel te verkrijgen (-.50 cents) Pak er gewoon een en schrijf het op de lijst. Als u niet uw eigen duik spullen mee neemt kan u deze huren voor US$ 25.- voor de hele trip bij een duik school..

     
 
Click here to go back to the top of this page.