Duiken in Coron Bay Duik Safari´s Island Hopping Makinit Hot Springs Motorbike tours
Wandelen        
 
     
 

DUIKEN IN CORON BAY

 
     
 

+++ Twee duiken voor slechts US$ 55.00+++

 
     
 

Een instructeur en een student tijdens "Discover SCUBA diving"Coron is een van de Filipijnen mooiste duik locaties! Op 24 september 1944 bombardeerden 120 US Navy bombers een Japans konvooi dat geankerd lag in Coron Bay.
Zo´n 11 tweede wereld oorlog wrakken, twee meren, twee grotten, koraal riffen en wanden wachten op u.

 
     
  De "PADI Open Water Diver" curses wordt gegeven op het strandAls u geen brevet heeft maar toch een keer de schoonheid van de onder water wereld wilt beleven kan u kiezen uit verschillende PADI programma's  
     
 

De "Akitsushima"

>Discover SCUBA Diving:
Ontdek de eerste 5 meter van de onder water wereld samen met uw persoonlijke PADI instructeur als buddy. bekijk koraal riffen en de vissen in ondiep water. Voor deze cursus heeft u geen duik of zwem vaardigheden nodig.
 
 
 
 
De "Irako" >PADI Open Water Diver:
Is een vierdaagse cursus met meer oefeningen in ondiep water en meer duiken! Omdat u alle handelwijzen leert zoals, het plannen van een duik en hoe te handelen bij noodgevallen. met dit brevet bent u getraind om te mogen duiken tot een diepte van 18 meter met een gebrevetteerde buddy. Als u weet dat u door wilt gaan met duiken is dit de cursus voor u.
 
 
 
 
De  "Taiei Maru" >PADI Advanced Open Water Diver:
Bent u klaar om vijf nieuwe manieren van duiken te ervaren. Als eerste maakt u een diepe en een navigatie duik. daarna kunt u kiezen uit: nacht duik, multilevel duik, wrak duik, boot duik en nog enkele andere. Voor PADI Advanced Open Water moet u drie van deze duiken hebben gemaakt. De PADI Advanced Open Water Diver cursus zal u meer bewust maken van de onder water wereld.
 
 
 
 
De  "Okikawa" >PADI Rescue Diver:
Nu leert u op te letten op andere duikers om u heen. Leer mogelijke gevaarlijke situaties vroeg te herkennen en zorg dat iedereen veilig kan duiken. U leert dit alles in 12 Open Water oefeningen. Als u een betere duiker en buddy wilt zijn is dit een goede cursus.
 
 
 
 
De  "kyokuzan" >PADI Divemaster:
Voor professionals.
 
     
 
Twee duiken
(wrak, koraal, grot of meer), inclusief tanks, lood, boot en duik gids voor slechts
US$ 55.00
 
     
 
Click here to go back to the top of this page.